top of page
7.jpg

HYDRAFACIAL™

Hydrafacial™ is de ideale gezichtsbehandeling voor iedereen die wil starten met huidverbetering.

Tijdens de behandeling wordt de huid diep en intens gereinigd door middel van enkele stappen. 
De behandeling kan ingezet worden bij elk huidtype en elke huidconditie. 


HydraFacial™ geeft meteen resultaat en verbetert de huid zichtbaar al na 1 behandeling!

DE BEHANDELING

De Signature (basis) Hydrafacial™  behandeling bestaat uit 3 verschillende stappen:
 

Reiniging + Peeling
De dode huidcellen worden verwijderd door zachte exfoliatie en peeling.
 

Extractie + Hydratatie
Onzuiverheden worden verwijderd door de huid vacuüm te zuigen. Op hetzelfde moment wordt de huid gehydrateerd.
 

Insluizing + Bescherming
De huid wordt met antioxidanten en peptides verzadigd om je gezonde glow te maximaliseren.

Het is ook mogelijk om uw Hydrafacial™ behandeling uit te breiden met extra stappen. Bekijk hieronder de 3 mogelijke formules.

SIGNATURE HYDRAFACIAL

De klassieke hydrafacial behandeling.
Diep reinigen, extraheren en hydrateren van de huid door serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

DELUXE HYDRAFACIAL

Deze verkwikkende behandeling omvat alle essentiële functies van de Signature Hydrafacial.
Door de toevoeging van een gepersonaliseerde booster worden specifieke huidproblemen aangepakt.

PLATINUM HYDRAFACIAL

De ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces begint met lymfedrainage, gevolgd door een HydraFacial behandeling, inclusief gepersonaliseerde booster en ledlicht.

HydraFacialKeravive_Treatment_3.5f92dc9c6564e.png

HYDRAFACIAL KERAVIVE

Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid.
HydraFacial Keravive is een unieke en ontspannende behandeling die ontworpen is om de hoofdhuid te reinigen, te voeden en te hydrateren voor dikker en gezonder haar.

HydraFacial Keravive herstelt de gezondheid van de hoofdhuid met een exclusieve mix van peptiden en groeifactoren van de nieuwste generatie.

 

De slechte gezondheid van de hoofdhuid kan worden gekenmerkt door :

 • Droge huid

 • Verstopte haarfollikels

 • Dode huidcellen.

 • Slechte doorbloeding

 • Wat zijn de voordelen van powderbrows?
  Om deze redenen zou je powderbrows kunnen overwegen: - Je hebt dunne wenkbrauwen door jaren verkeerd of overvloedig te epileren - Je hebt asymmetrische wenkbrauwen - Je wil mooie, volle, symmetrische wenkbrauwen - Je bent het beu om iedere dag de wenkbrauwen te tekenen - Je hebt alopecia - Je hebt een litteken in de wenkbrauwen
 • Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?
  Je hoeft rekening te houden met enkele voorwaarden om de behandeling te laten toepassen: - 2 weken voor de behandeling de huid niet blootstellen aan overmatig zonlicht of zonnebank - 2 weken vooraf geen gezichtsbehandelingen toepassen (zoals peelings,chemische behandelingen, microdermabrasie, ...) - Gebruik geen alcohol, drugs of pijnstillers 24u voor de behandeling
 • Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?
  - Dag 1 - 2: 's morgens en 's avonds de wenkbrauwen wassen met een nat wattenschijfje. - Vanaf dag 3 gedurende 1 week: 's morgens en 's avonds zalf aanbrengen. - 1 week de wenkbrauwen niet nat maken onder de douche. - 1 week de wenkbrauwen niet aanraken met de blote handen. - 1 week geen make-up of andere producten aanbrengen op de wenkbrauwen. - 2 weken niet zonnen of onder de zonnebank gaan. - 2 weken niet zwemmen of naar de sauna gaan. - 3 dagen niet intensief sporten. - de korstjes die zich tijdens het genezingsproces vormen niet eraf trekken.
 • Wanneer kan ik de behandeling niet laten toepassen?
  Het laten toepassen van powderbrows is niet geschikt in de volgende situaties: - Personen met suikerziekte - Zwangere vrouwen - Tijdens de borstvoeding - Personen met hepatitis - Personen die al zeer lange tijd bloedverdunnende medicatie nemen - Personen die hart-en vaatziekten hebben - Personen met hemofilie - Personen onder de 16 jaar - Personen onder invloed van alcohol of drugs - Personen die Roaccutane innemen tot 1 jaar na het einde van de kuur
 • Is de behandeling pijnlijk?
  De behandeling is quasi pijnloos. Voor iemand met een lage pijngrens is de behandeling licht voelbaar.
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Er zijn 2 behandelingen nodig. Tijdens de eerste sessie plaatsen we de wenkbrauwen. Het resultaat van deze sessie vervaagt na genezing tot 70%. Een eerste bijwerking is zeer noodzakelijk om het pigment dieper in de huid te brengen zodat het resultaat langer wordt behouden. De bijwerking wordt minimaal 6 en maximaal 8 weken na de eerste sessie toegepast. Zonder de bijwerking blijft het resultaat maximaal 3 tot 4 maanden.
 • Zijn de wenkbrauwen donker na de behandeling?
  De wenkbrauwen zullen er zeer donker uitzien tot er contact is met water. Na watercontact beginnen de wenkbrauwen korstjes te vormen waardoor er precies vlekken, ongelijkheden en pigmentverlies ontstaat. De kleur wordt lichter zodra de korsen afvallen en komt pas terug na 4 weken. Dit is allemaal zeer normaal dus er is geen reden tot paniek of ongerustheid.
 • Wat is de duurzaamheid van powderbrows?
  De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen, ...) De resultaten voor zeer vette tot normale huid: ongeveer 10 tot 12 maanden De resultaten voor droge tot zeer droge huid: ongeveer 12 tot 24 maanden
 • Ik heb al permanente make-up, kan ik powderbrows laten plaatsen?"
  Een cover - up kan enkel indien de oude permanente make - up enorm fel vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. Er mag ook geen littekenvorming zijn. Indien je al permanente make - up heeft is het altijd beter om vooraf per e - mail een foto door te sturen naar info@lavini.be Indien je al oude permanente make - up hebt, dien je een nieuwe plaatsing powderbrows te betalen. Het tarief voor bijwerking geldt dan niet.
bottom of page