top of page
8738b4_f213b943d83b4c53a961fc3fb0d35b55_

MICRONEEDLING

Microneedling is een veilige, pijnloze behandeling die geschikt is voor littekens, cellulitis, striemen, huidveroudering, grove poriën, couperose en pigmentvlekken. Daarnaast zorgt het voor een stevige, strakke en gladde huid.

DE BEHANDELING

De m.pen maakt door vibratie microkanaaltjes in de huid. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren en dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen.

Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld. De m.pen verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten.

Bovendien zorgen de gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen.

MICRONEEDLING PAKKET

Het is aangeraden om microneedling in kuurvorm toe te passen.
We raden vijf sessies aan met een interval om de 2 weken voor een optimaal resultaat.

- Boek een pakket van 5 sessies en ontvang een interessante korting.
- In jouw microneedling-pakket is een huidanalyse inbegrepen vooraleer we van start gaan, zodat wij de behandelingen kunnen afstemmen op jouw huidtype.

- Na het uitvoeren van de 5 sessies doen we opnieuw een huidanalyse om jouw progressie mooi in beeld te kunnen brengen.
 

 • Wat zijn de voordelen van powderbrows?
  Om deze redenen zou je powderbrows kunnen overwegen: - Je hebt dunne wenkbrauwen door jaren verkeerd of overvloedig te epileren - Je hebt asymmetrische wenkbrauwen - Je wil mooie, volle, symmetrische wenkbrauwen - Je bent het beu om iedere dag de wenkbrauwen te tekenen - Je hebt alopecia - Je hebt een litteken in de wenkbrauwen
 • Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?
  Je hoeft rekening te houden met enkele voorwaarden om de behandeling te laten toepassen: - 2 weken voor de behandeling de huid niet blootstellen aan overmatig zonlicht of zonnebank - 2 weken vooraf geen gezichtsbehandelingen toepassen (zoals peelings,chemische behandelingen, microdermabrasie, ...) - Gebruik geen alcohol, drugs of pijnstillers 24u voor de behandeling
 • Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?
  - Dag 1 - 2: 's morgens en 's avonds de wenkbrauwen wassen met een nat wattenschijfje. - Vanaf dag 3 gedurende 1 week: 's morgens en 's avonds zalf aanbrengen. - 1 week de wenkbrauwen niet nat maken onder de douche. - 1 week de wenkbrauwen niet aanraken met de blote handen. - 1 week geen make-up of andere producten aanbrengen op de wenkbrauwen. - 2 weken niet zonnen of onder de zonnebank gaan. - 2 weken niet zwemmen of naar de sauna gaan. - 3 dagen niet intensief sporten. - de korstjes die zich tijdens het genezingsproces vormen niet eraf trekken.
 • Wanneer kan ik de behandeling niet laten toepassen?
  Het laten toepassen van powderbrows is niet geschikt in de volgende situaties: - Personen met suikerziekte - Zwangere vrouwen - Tijdens de borstvoeding - Personen met hepatitis - Personen die al zeer lange tijd bloedverdunnende medicatie nemen - Personen die hart-en vaatziekten hebben - Personen met hemofilie - Personen onder de 16 jaar - Personen onder invloed van alcohol of drugs - Personen die Roaccutane innemen tot 1 jaar na het einde van de kuur
 • Is de behandeling pijnlijk?
  De behandeling is quasi pijnloos. Voor iemand met een lage pijngrens is de behandeling licht voelbaar.
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Er zijn 2 behandelingen nodig. Tijdens de eerste sessie plaatsen we de wenkbrauwen. Het resultaat van deze sessie vervaagt na genezing tot 70%. Een eerste bijwerking is zeer noodzakelijk om het pigment dieper in de huid te brengen zodat het resultaat langer wordt behouden. De bijwerking wordt minimaal 6 en maximaal 8 weken na de eerste sessie toegepast. Zonder de bijwerking blijft het resultaat maximaal 3 tot 4 maanden.
 • Zijn de wenkbrauwen donker na de behandeling?
  De wenkbrauwen zullen er zeer donker uitzien tot er contact is met water. Na watercontact beginnen de wenkbrauwen korstjes te vormen waardoor er precies vlekken, ongelijkheden en pigmentverlies ontstaat. De kleur wordt lichter zodra de korsen afvallen en komt pas terug na 4 weken. Dit is allemaal zeer normaal dus er is geen reden tot paniek of ongerustheid.
 • Wat is de duurzaamheid van powderbrows?
  De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen, ...) De resultaten voor zeer vette tot normale huid: ongeveer 10 tot 12 maanden De resultaten voor droge tot zeer droge huid: ongeveer 12 tot 24 maanden
 • Ik heb al permanente make-up, kan ik powderbrows laten plaatsen?"
  Een cover - up kan enkel indien de oude permanente make - up enorm fel vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. Er mag ook geen littekenvorming zijn. Indien je al permanente make - up heeft is het altijd beter om vooraf per e - mail een foto door te sturen naar info@lavini.be Indien je al oude permanente make - up hebt, dien je een nieuwe plaatsing powderbrows te betalen. Het tarief voor bijwerking geldt dan niet.
bottom of page