8738b4_f213b943d83b4c53a961fc3fb0d35b55_

MICRONEEDLING

Microneedling is een veilige, pijnloze behandeling die geschikt is voor littekens, cellulitis, striemen, huidveroudering, grove poriën, couperose en pigmentvlekken. Daarnaast zorgt het voor een stevige, strakke en gladde huid.

DE BEHANDELING

De m.pen maakt door vibratie microkanaaltjes in de huid. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren en dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen.

Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld. De m.pen verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten.

Bovendien zorgen de gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen.

MICRONEEDLING PAKKET

Het is aangeraden om microneedling in kuurvorm toe te passen.
We raden vijf sessies aan met een interval om de 2 weken voor een optimaal resultaat.

- Boek een pakket van 5 sessies en ontvang een interessante korting.
- In jouw microneedling-pakket is een huidanalyse inbegrepen vooraleer we van start gaan, zodat wij de behandelingen kunnen afstemmen op jouw huidtype.

- Na het uitvoeren van de 5 sessies doen we opnieuw een huidanalyse om jouw progressie mooi in beeld te kunnen brengen.
 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de voordelen van microneedling?


De celvernieuwing wordt door microneedling gestimuleerd. Het helpt bij: pigmentatie, acné, littekens (van acné), striemen, huidveroudering en verslapping, dubbele kin, striemen, haarverlies, enzovoort...
Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?


Je hoeft met niets rekening houden.
Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?


Na de behandeling dien je rekening te houden met: - Binnen 24 u geen make-up dragen
- De huid dagelijks goed beschermen met een hoge factor SPF gedurende 14 dagen - De huid goed verzorgen met de aangepaste thuisproducten
Wanneer kan ik de behandeling niet laten toepassen


De behandeling mag niet uitgevoerd worden bij: - Gevoeligheid voor keloïd - Actieve acné - Kanker - Verzwakt immuunsysteem - Zwangerschap en borstvoeding - Isotretinoïne behandelingen
Is de behandeling pijnlijk?


De behandeling is pijnloos.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?


Wij adviseren om microneedling in kuurvorm te herhalen. Afhankelijk van de eisen en de conditie van de huid zijn gemiddeld 5 behandelingen met tussenpozen van 2 weken nodig voor een optimaal resultaat.