BOEKINGSVOORWAARDEN

 • Een gemaakte afspraak, op welke manier ook, is juridisch bindend en dient te worden nagekomen. Wij vragen bij het maken van een afspraak een voorschot van 50%. U wordt onmiddellijk doorgeschakeld naar de betaalapp.
  U krijgt per e-mail een bevestiging van uw afspraak en een factuur van het voorschot. Controleer uw spambox. Via deze e-mail kan zelf uw afspraak verplaatsen of annuleren door op de link onderaan te klikken. Verwijder deze e-mail niet. Annuleren kan ook telefonisch of via email naar info@lavini.be. Annuleren via social media of sms is niet mogelijk.  

 • Voor powderbrows, lippigmentatie, eyeliner, microblading, BB glow en wimperbehandelingen dient u 4 dagen op voorhand te verwittigen - zie punt 3.
  Hou er rekening mee (bij telefonisch annuleren) dat wij gesloten zijn van vrijdagavond tot maandagmorgen! Wanneer u tijdig annuleert, kan het voorschot worden gebruikt voor een andere afspraak binnen de 4 maand.
  Voorschotten worden in geen enkel geval terugbetaald.

 • Bij zwangerschap kan u eveneens het voorschot op een andere tijdstip besteden. Uw voorschot wordt niet teruggestort.
   

 • Nieuwe klanten betalen altijd een voorschot bij het maken van een afspraak. Waarom nieuwe klanten? Het komt voor dat mensen er een sport van maken een afspraak te boeken onder een valse naam, met een vals email adres en uiteindelijk nooit opdagen. Wij hanteren dit nieuw systeem om misbruik tegen te gaan zodat de plaatsen open blijven staan voor klanten die bij ons wel graag een behandeling wensen.  Bij het maken van een online afspraak, wordt u direct doorgestuurd naar de betaalpagina om het voorschot te betalen. 
   

 • Bij telefonische afspraak krijgt u een betaallink via e - mail en kan u het voorschot betalen met bancontact of via de betaalapp. Pas dan is uw afspraak definitief.  Geen voorschot = geen afspraak. Wij rekenen uiteraard op uw begrip. Voorschotten worden in geen enkel geval terugbetaald. Zie punt 1.
   

 • Zowel bestaande klanten als nieuwe klanten betalen een voorschot op permanente make-up, huidanalyses, huidverbeterende behandelingen en facials en peels. Indien u niet aanwezig kan zijn, dient u dit  4 dagen op voorhand te melden. Wij verschuiven dan de afspraak naar een later moment binnen de 3 maand. Meldt u dit te laat en/of u komt toch niet naar de afspraak dan bent u uw voorschot kwijt. 
   

 • Wij vragen u ook om het uur van afspraak te respecteren en op tijd te komen. Niet te vroeg, maar ook niet te laat. Komt u te laat wegens druk verkeer, gelieve ons te verwittigen op het nummer 0474 459 859. Vanaf 30 minuten te laat, is het niet meer haalbaar om u verder te helpen, waardoor u het voorschot kwijt bent en een nieuwe afspraak dient in te plannen. Komt u te laat dan wordt de verstreken tijd van uw behandeling ingekort. De prijs blijft hier van toepassing. Vertrek dus tijdig.
   

 • Hebt u een cadeaubon gekregen voor een gelegenheid en u wenst een afspraak te maken, contacteer ons op 0474 459 859 met vermelding van de bon.
   

 • Wie herhaaldelijk de afspraak niet nakomt, d.w.z. herhaaldelijk laattijdig annuleert of herhaaldelijk niet komt opdagen, zal bij Lavini  terug een afspraak kunnen maken, maar er zal bij iedere afspraak een voorschot moeten worden betaald. Indien er toch opnieuw wordt geannuleerd kan u geen afspraak meer maken. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.
   

 • Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant heeft meegenomen naar het salon, bijvoorbeeld: ringen, uurwerken, oorringen,... Laat waardevolle objecten thuis! 
   

 • Lavini heeft het recht om een schadevergoeding te vragen van de klant indien deze infrastructuur, meubilair, apparatuur of producten beschadigt.
   

 • Bij diefstal wordt altijd de politie gecontacteerd.
   

 • Een schoonheidssalon is geen plaats voor baby's, peuters of kinderen. Veelal duurt een behandeling lang en slaat de verveling bij de kindjes al snel toe. Het is voor u, de klant voor of na u ook niet prettig als kinderen lastig zijn. Een uitstap naar een salon moet worden ervaren als een moment van ontspanning. Breng ook geen ander onnodig gezelschap mee zodat u andere klanten niet stoort. Alvast bedankt voor uw begrip.
   

 • Huisdieren zijn niet toegelaten.

INSTRUCTIES BETREFFENDE COVID - 19

 1. Elke klant is verplicht om een mondmasker te dragen. Zet deze op voor je het salon binnen komt. Beschik je niet over een mondmasker, dan kan je deze aankopen aan € 1,50. Laat ons dit op voorhand weten.
   

 2. Iedereen dient op tijd aanwezig te zijn op zijn afspraak. Kom niet te vroeg en zeker niet te laat. Er kan binnen niet gewacht worden, indien de klant voor u nog niet vertrokken is, zal u even in de auto/buiten moeten wachten.
   

 3. Iedereen komt ALLEEN naar zijn afspraak, geen extra vriendinnen, moeders, mannen, kinderen of eender wie is toegelaten. Hier maken we geen uitzonderingen op. Indien 2 vriendinnen hun afspraak samen gepland hebben, dient 1 iemand in de auto te wachten.
   

 4. Iedereen moet zijn handen grondig wassen en desinfecteren vooraleer we de behandeling starten. Na het desinfecteren mag u uw gelaat niet meer aanraken.
   

 5. Na het wassen en ontsmetten van de handen mogen jullie handtas, sleutels en gsm niet meer aanraken gedurende de volledige behandeling. Deze mogen ook niet op de behandeltafels gelegd worden en dienen in je tas te blijven, ook al probeert iemand u al meermaals te bereiken.
   

 6. Bent u of 1 van uw huisgenoten ziek of hebt u symptomen? Annuleer dan uw afspraak.
   

 7. Hebt u hooikoorts of andere allergieën? hoest of niest dan in een papieren tissue of in de elleboog.
   

 8. U praat zo weinig mogelijk tijdens behandelingen aan het gelaat.
   

 9. Gebruik van het toilet is bij ministerieel besluit verboden.
   

 10. U kan betalen met bancontact, contactloos, payconiq, betaalapp of cash. Uw handtas, portefeuille, gsm of sleutels mogen niet op de toonbank worden gelegd.