micro-needling.jpg

MICRONEEDLING M.PEN

Microneedling is een veilige, pijnloze behandeling die geschikt is voor littekens, cellulitis, striemen, huidveroudering, grove poriën, couperose en pigmentvlekken. Daarnaast zorgt het voor een stevige, strakke en gladde huid.

DE BEHANDELING

De m.pen maakt door vibratie microkanaaltjes in de huid. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren en dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld. De m.pen verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten. Bovendien zorgen de gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarmee moet ik rekening houden voor de behandeling?


Je hoeft met niets rekening houden.
Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?


Na de behandeling dien je rekening te houden met:

- Binnen 24 u geen make-up dragen
- De huid dagelijks goed beschermen met een hoge factor SPF gedurende 14 dagen - De huid goed verzorgen met de aangepaste thuisproducten
Is de behandeling pijnlijk?


De behandeling is pijnloos.
Wanneer kan ik de behandeling niet laten toepassen?


De behandeling mag niet uitgevoerd worden bij:

- Gevoeligheid voor keloïd

- Actieve acné

- Kanker

- Verzwakt immuunsysteem

- Zwangerschap en borstvoeding

- Isotretinoïne behandelingen
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?


Wij adviseren om microneedling in kuurvorm te herhalen. Afhankelijk van de eisen en de conditie van de huid zijn gemiddeld 5 behandelingen met tussenpozen van 2 weken nodig voor een optimaal resultaat.
Wat zijn de voordelen van microneedling?


De celvernieuwing wordt door microneedling gestimuleerd. Het helpt bij: pigmentatie, acné, littekens (van acné), striemen, huidveroudering en verslapping, dubbele kin, striemen, haarverlies, enzovoort...

© 2021 by Lavini Nails & Beauty. All rights reserved - Privacybeleid